Stránka 17 z 21
burciak
Napísal:
Str Sep 07, 2005 10:54 am
od fantozzi
Luke.cz píše:Něco o tom vím
no a najhorsie je, ked pocas tych hodin musi byt clovek v robote!!!!!!
Napísal:
Str Sep 07, 2005 11:00 am
od Luke.cz
Dá se to trochu přibrzdit, popř urychlit. Dá se zastavit úpně třeba den před vrcholem a pak si ho necht dojít kdykoliv bude člověk chtít
Napísal:
Str Sep 07, 2005 11:04 am
od Harry FE3
Luke.cz píše:Dá se to trochu přibrzdit, popř urychlit. Dá se zastavit úpně třeba den před vrcholem a pak si ho necht dojít kdykoliv bude člověk chtít
Jak se to dělá??
Napísal:
Str Sep 07, 2005 11:14 am
od fantozzi
Harry FE3 píše:Luke.cz píše:Dá se to trochu přibrzdit, popř urychlit. Dá se zastavit úpně třeba den před vrcholem a pak si ho necht dojít kdykoliv bude člověk chtít
Jak se to dělá??
teplota alebo chemia...
Napísal:
Str Sep 07, 2005 11:35 am
od Luke.cz
teplota a vaakum.
Napísal:
Str Sep 07, 2005 11:43 am
od Pavel Rittich
Dá se i zmrazit!
Napísal:
Str Sep 07, 2005 11:47 am
od Kris
Co je to vlastne ten bruciak? Akoze pil som, predava sa po flaskach pri ceste v jeden vikend ,ale zaujima ma to chemicky a priprava td..
Napísal:
Str Sep 07, 2005 11:55 am
od Pavel Rittich
Zkvašený vinný mošt. Má slabé procento alkoholu, kvasinky v něm obsažené působí ozdravně na střevní mikrofloru (při větším množství setrváš na porcelánu až do totálního ozdravění). Je tam ještě dost nezkvašeného vinného cukru, takže má příjemně nasládlou chuť. Kvašením se přirozeně mění na mladé víno, ale to už se moc pít nedá.
burciak
Napísal:
Str Sep 07, 2005 11:57 am
od fantozzi
Kris píše:Co je to vlastne ten bruciak? Akoze pil som, predava sa po flaskach pri ceste v jeden vikend ,ale zaujima ma to chemicky a priprava td..
priznam sa, ze nejaky extra specialista niesom, ale burciak je urcitym prechodom medzi hroznovym mustom (stavou) a vinom - odobera sa v urcitej kratkej etape kvasneho procesu (cca 3-4 tyzdne kvasenia). je to taka nasa specialita, podla toho, co som pocul, to ine narody moc nepiju (povazuju to za humus - vsak to aj tak vyzera...) - ale ved co by slovacisko nevychlastal...
Napísal:
Str Sep 07, 2005 12:31 pm
od Luke.cz
No pozor, v rakousku, německu i u nás se to pije běžně a bývají s tím spojené různé slavnosti.
Vypadá to jak odpad, smrdí to taky strašně ale je to výborné.
Napísal:
Str Sep 07, 2005 12:43 pm
od Black
dabel píše:Skoda, ze Marketa nepride - ak by prisla, tak by sme prisli na Saabovi
Takto provokacia nema vyznam (nikoho nevytocime) a prideme na Mazde...
Že bych přijela na otočku se podívat na toho Saaba
,protože v sobotu budu v Břeclavi.
Napísal:
Str Sep 07, 2005 1:07 pm
od Luke.cz
Mě bys se SAABem potěšil. Tohle auto mě opravdu chytlo.
Napísal:
Str Sep 07, 2005 1:12 pm
od Black
Luke.cz píše:Mě bys se SAABem potěšil. Tohle auto mě opravdu chytlo.
Mě moc ne,ale jako recese by to bylo dobré.
Napísal:
Str Sep 07, 2005 2:29 pm
od nOvYl
Luke.cz píše:Mě bys se SAABem potěšil. Tohle auto mě opravdu chytlo.
zvlast dobre se bude vyjimat na hromadnych fotkach
Napísal:
Str Sep 07, 2005 2:30 pm
od Luke.cz
No to jo, domluvil jsem s Kastelánkou Valtického zámku focení.