dabel píše:...ostala len M6 a Accord kombi.
Accord neeeeeee, fuuuuuuj. Hnusna truhla...
Lubos1 píše:1) vystrazny signal pri odopnutych bezpecnostnych pasoch - suhlas!!! - bolo by to v poriadku, keby sa zysila rychlost, od ktorej to ma piskat a uz vobec to nema pipat pri cuvani !!!
Lubos1 píše:v servise mi to nechceli vypnut...
dej-f píše: Jen proadím co s pásy když pána - anonymního rozčiluje jejich pípavý zvuk. Zapínej se při jízdě, pásy jsou k tomu jak dělané, vždyť je to dokonce i v pravidlech silničního provozu. A "soudruh z japan"myslí na tvou bezpečnost
matey píše:To je divný, mně moje GV topí než se vymotám z parkoviště!?!majki píše:a to me pak sere, kdyz moje Majda zacne "kurit" az nekde v Ostrave (takze po 25 - 30km)
![]()
Po Oktávce TDI to pro mě byl šok, ta topila až tak po 5 km...
dej-f píše:Rád bych na ten článek viz výše reagoval, ale byl bych asi zaujatýJen proadím co s pásy když pána - anonymního rozčiluje jejich pípavý zvuk. Zapínej se při jízdě, pásy jsou k tomu jak dělané, vždyť je to dokonce i v pravidlech silničního provozu. A "soudruh z japan"
myslí na tvou bezpečnost
Steve píše:MX-5 je mňam!!Chceeeem takeee.. veľmi sa mi páči, má niečo z Ibuki.. dobrá práca.. No.1.
Steve píše:Ibuki bola fajn, ale táto sa na ňu dosť podobá! Ja ju proste chcem, to auto je ako pekná žena, nespustíš z nej oči.A keď mi tam dajú moju obľúbenú 1.8-ičku a šesťstupňovú prevodovku, tak budem musieť začať šetriť.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť