majki píše:To rikas jen proto, ze mas zabku v hatchi (coz je jedina hatch mazda, ktera se me libi). Nene, sedan rulezz
Kdyby dali 2,0i V6 do 323S, tak ho to roztrhne vejpůl, měli sice letce sebevrahy, ale blbci to nejsou ti japíci!!
majki píše:To rikas jen proto, ze mas zabku v hatchi (coz je jedina hatch mazda, ktera se me libi). Nene, sedan rulezz
Doktor píše:majki píše:To rikas jen proto, ze mas zabku v hatchi (coz je jedina hatch mazda, ktera se me libi). Nene, sedan rulezz
Kdyby dali 2,0i V6 do 323S, tak ho to roztrhne vejpůl, měli sice letce sebevrahy, ale blbci to nejsou ti japíci!!
majki píše:Doktor píše:Kdyby dali 2,0i V6 do 323S, tak ho to roztrhne vejpůl, měli sice letce sebevrahy, ale blbci to nejsou ti japíci!!
Kdo tu mluvil o motoru, ja mel namysli design karoserie![]()
Doktor píše:A je A4 HB, není, bohužel.
majki píše:Doktor píše:A je A4 HB, není, bohužel.
To je jen a jen dobre, ze neni, vypadal by desne
.
TAk jasny je, ze se hledi hlavne na to, k cemu to auto bude, co ma za motorizaci a jak uzitecne bude...a pak na vzhled...a nerikej mi, ze ti aspon trochu nezalezi na tom, jak auto vypada![]()
majki píše:To je jen a jen dobre, ze neni, vypadal by desne
.
TAk jasny je, ze se hledi hlavne na to, k cemu to auto bude, co ma za motorizaci a jak uzitecne bude...a pak na vzhled...a nerikej mi, ze ti aspon trochu nezalezi na tom, jak auto vypada![]()
dabel píše:majki píše:To je jen a jen dobre, ze neni, vypadal by desne
.
No jo, prave preto u mna vobec do uvahy nepripada nova Toyota AvensisJe skareda jak noc
Doktor píše:majki píše:Doktor píše:A je A4 HB, není, bohužel.
.
No tak je podle tebe současná Impreza hezká? Podle mě je škaredá jak noc, ale mě se přesto líbí (ne kvůli designu), a hned bych ji bral.
majki píše:Doktor píše:majki píše:Doktor píše:A je A4 HB, není, bohužel.
.
No tak je podle tebe současná Impreza hezká? Podle mě je škaredá jak noc, ale mě se přesto líbí (ne kvůli designu), a hned bych ji bral.
Nelibi, ale to je vyjimka
stejne jako Nissan Skyline
, nahore fuj, vespod huj
George píše:Skyline je vzhledově moc hezký auto! A ta tuším V8 32V pod kapotou
George píše:Skyline je vzhledově moc hezký auto! A ta tuším V8 32V pod kapotou
Kris píše:Moc pekny clanok![]()
Diiikes za info.
majki píše:Kris píše:Moc pekny clanok![]()
Diiikes za info.
Ale zatim uplne kaslou na nastupce Xedosu
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť