Sice to uz je extrem ale keby bola dobudovana D1 verim ze by som spravil aj 7 pri rychlosti do 120km/h. Normalne jazdim taketo trasy za 8-8,5L kedze sem tam idem okolo LM 150km/h
marclucpicard píše:sem tam idem okolo LM 150km/h

marclucpicard píše:Sice nemam automat ale podarilo sa mi na plnu nadrz (64L) minuly rok (zaciatkom aprila) na zimnych gumach s nalozenym autom spravit 890km na východ a späť co je spotreba 7,2L/100km.
Sice to uz je extrem ale keby bola dobudovana D1 verim ze by som spravil aj 7 pri rychlosti do 120km/h. Normalne jazdim taketo trasy za 8-8,5L kedze sem tam idem okolo LM 150km/h
leichnam píše:marclucpicard píše:sem tam idem okolo LM 150km/h
Zelenych na teba
milkom píše:Caute, kupil som M3, 1,6 MZ-CD, r.v.2006 a xcel by som sa spytat ci aj vam zle ukazuje paubny PC. Ked natankujem plnu nadrz, ktora by mala byt podla papierov 55l, tak mi dojazd ukazuje 1200km, ale klesa rychlejsie ako ubehnute kilometre a takisto manualna rucicka sa rychlo posuva dole a skutocny dojazd mam cca 850km. Ked doplnim nadrz tak zistujem ze v nadrzi sa nachadza este 15litrov. Robi toto aj vam? Mal som vysoku mienku o Mazde, hlavne co sa tyka preciznosti a spolahlivosti, ale tymto ma dost sklamali. Dufam, ze to bude jediny problem ktory ma postihne. Dajte mi prosim vediet ci aj vy mate podobny problem s vasou M3. Dik.

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia